Курс по английски език ниво B2 | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика
Курс по английски език ниво B2
Цена : 450.00 BGN.

Курс по английски език ниво B2

Предназначен за студенти, които вече имат високо ниво на английски език, курсът по английски ниво B2 ви учи да разбирате ясно сложни текстове.

Ще можете да се изразявате правилно във всички форми на минало време и ще усъвършенствате използването на наречия и предлози. Също така ще продължите да обогатявате речника си и да укрепвате способността си изразявате плавно в повечето ситуации.

Можете да разбирате основния смисъл на по-сложни изложения по конкретни теми. Разбирате повечето филми, четете доклади и статии.

Можете да общувате сравнително гладко, да изразявате мнение и гледна точка. Пишете правилно дълги текстове на различнo естество.

Е. Стефанова
Е. Стефанова
Учител по БЕЛ и АЕ

Елена Стефанова е преподавател с богат професионален опит. При планирането на образователно-възпитателния процес използва практики и стратегии, които подпомагат и интегрират учениците. Има индивидуален подход с възпитаници, които изпитват затруднения по български и английски език. Организира активности чрез алтернативни и иновативни методи на преподаване. Създава позитивна и мотивираща атмосфера по време на образователния процес.

Сходни уроци
Курс по английски език ниво C2

Курс по английски език ниво C2

C2 нивото е шестото и последно ниво на английски в Общата европейска референтна рамка (CEFR). Относително малко у...

05.10.2022г.
Курс по английски език ниво C1

Курс по английски език ниво C1

Подготвен за нашите по-опитни възпитаници, на ниво C1, вие ще продължите да научавате нови дум...

05.10.2022г.