Курс по математика - подготовка за НВО | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика

Курс по математика - подготовка за НВО

С този курс по математика възпитаниците се подготвят успешно за полагането на матура по математика. Курсът предлага подготовка за НВО след 4-ти, 7-ми, след 10-ти и след 12-ти клас.

При стартиране на курса по математика се проверяват знанията на учениците, с цел оценяване на пропуските и допълване на липсващите знания, понятия и умения.

А. Лазарова
А. Лазарова
Учител по математика

Д-р Антония Лазарова е университетски преподавател и специалист с над 10 годишен опит при преподаването на „Математика“ на ученици от 1 до 12 клас в средни и специализирани училища. Учениците на д-р Лазарова получават задълбочени знания по „Математика“ и развиват позитивно отношение към дисциплината. Родителите получават актуална и навременна обратна връзка за напредъка на децата си, така че да се изгради позитивна нагласа към работата на детето в академията и да се създаде възможност за еднопосочни позитивни усилия родител-преподавал-ученик, който да доведе до успех!

Сходни уроци
Поддържащ курс по математика

Поддържащ курс по математика

Поддържащото обучение по математика се предлага за ученици от 2 до 12 клас. Курсът има за цел да запълни пропуските, да...

05.10.2020г.