Курс по английски език ниво A1 | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика
Курс по английски език ниво A1
Цена : 450.00 BGN.

Курс по английски език ниво A1

Курсът по англисйки език ниво A1 е предназначен за тези, които никога не са изучавали езика или които имат основни познания за него.

На това ниво ще се научите да използвате основни изрази и фрази, да отговаряте и да задавате въпроси. Също така ще научите нова лексика, цифрите, буквите и глагола "to be", основните лични, притежателни и показателни местоимения.

В края на това ниво ще се почувствате по-уверени в комуникативните си способности на английски и по-мотивирани да продължите обучението си с ABC Учебна академия!

Можете да разбирате ежедневни изрази и основни фрази, които се отнасят до вас и конкретни ситуации, които познавате добре.

Можете да представите себе си или другиго, както и да задавате и отговаряте на въпроси от лично естетство. Можете да пишете кратки изречения на позната тема и да попълвате формуляри с лична информация.

Е. Стефанова
Е. Стефанова
Учител по БЕЛ и АЕ

Елена Стефанова е преподавател с богат професионален опит. При планирането на образователно-възпитателния процес използва практики и стратегии, които подпомагат и интегрират учениците. Има индивидуален подход с възпитаници, които изпитват затруднения по български и английски език. Организира активности чрез алтернативни и иновативни методи на преподаване. Създава позитивна и мотивираща атмосфера по време на образователния процес.

Сходни уроци
Курс по английски език ниво C2

Курс по английски език ниво C2

C2 нивото е шестото и последно ниво на английски в Общата европейска референтна рамка (CEFR). Относително малко у...

05.10.2022г.
Курс по английски език ниво C1

Курс по английски език ниво C1

Подготвен за нашите по-опитни възпитаници, на ниво C1, вие ще продължите да научавате нови дум...

05.10.2022г.