Курс по английски език ниво C2 | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика
Курс по английски език ниво C2
Цена : 450.00 BGN.

Курс по английски език ниво C2

C2 нивото е шестото и последно ниво на английски в Общата европейска референтна рамка (CEFR). Относително малко учащи английски достигат това ниво, тъй като техните професионални или академични цели не изискват това.

Нивото на английски C2 позволява четене и писане от всякакви текстове по вид и предмет, нюансирано изразяване на емоции и мнения и активно участие във всяка академична или професионална обстановка.

Разбирате без затруднения всичко, което слушате. Четете с лекота почти всякакъв вид писмени текстове.

Можете да се включите във всеки разговор без да полагате усилия. Изразявате се естествено с голяма точност и гладкост. Можете да правите разработки и да пишете специализирани статии.

Е. Стефанова
Е. Стефанова
Учител по БЕЛ и АЕ

Елена Стефанова е преподавател с богат професионален опит. При планирането на образователно-възпитателния процес използва практики и стратегии, които подпомагат и интегрират учениците. Има индивидуален подход с възпитаници, които изпитват затруднения по български и английски език. Организира активности чрез алтернативни и иновативни методи на преподаване. Създава позитивна и мотивираща атмосфера по време на образователния процес.

Сходни уроци
Курс по английски език ниво C1

Курс по английски език ниво C1

Подготвен за нашите по-опитни възпитаници, на ниво C1, вие ще продължите да научавате нови дум...

05.10.2022г.
Курс по английски език ниво B2

Курс по английски език ниво B2

Предназначен за студенти, които вече имат високо ниво на английски език, курсът по английски ниво B2 ви учи да разбирате...

05.10.2022г.