Курс по английски език ниво C1 | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика
Курс по английски език ниво C1
Цена : 450.00 BGN.

Курс по английски език ниво C1

Подготвен за нашите по-опитни възпитаници, на ниво C1, вие ще продължите да научавате нови думи на английски език и да усъвършенствате уменията си за анализ и разбиране на структурирани и последователни текстове.

Освен това ще подобрите използването на наречия, прилагателни и местоимения. Курсът разглежда по-сложни елементи като речеви маркери, емфатични и страдателни структури. В допълнение, благодарение на този курс ще научите повече и за това как да избягвате повторенията, да използвате подсилващи наречия и да изразявате нереалност чрез минали времена.

В края на курса ще можете да се изразявате гладко, да аргументирате мнения и да ги отнасяте към изказвания на други хора.

Разбирате широк диапазон от сложни и по-дълги текстове, дори и когато не са структурирани ясно. Разбирате и повечето телевизионни програми; дълги и сложни текстове от областта на литературата и науката, специализирани статии.

Изразявате се свободно и гладко без видими затруднения, употребявате езика и за професионални цели. Можете да създавате ясен, подреден и подробен текст.

Е. Стефанова
Е. Стефанова
Учител по БЕЛ и АЕ

Елена Стефанова е преподавател с богат професионален опит. При планирането на образователно-възпитателния процес използва практики и стратегии, които подпомагат и интегрират учениците. Има индивидуален подход с възпитаници, които изпитват затруднения по български и английски език. Организира активности чрез алтернативни и иновативни методи на преподаване. Създава позитивна и мотивираща атмосфера по време на образователния процес.

Сходни уроци
Курс по английски език ниво C2

Курс по английски език ниво C2

C2 нивото е шестото и последно ниво на английски в Общата европейска референтна рамка (CEFR). Относително малко у...

05.10.2022г.
Курс по английски език ниво B2

Курс по английски език ниво B2

Предназначен за студенти, които вече имат високо ниво на английски език, курсът по английски ниво B2 ви учи да разбирате...

05.10.2022г.