Курс по английски език ниво A2 | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика
Курс по английски език ниво A2
Цена : 450.00 BGN.

Курс по английски език ниво A2

Можете ли да си представите, че можете да се справите без особени затруднения в англоговоряща държава? Това ниво - A2 ще ви позволи да преминете отвъд основното ниво.

Ще продължите да изучавате нова лексика и да придобивате граматически умения, които ще ви помогнат да общувате в различни ежедневни ситуации.

Също така ще се научите да общувате с прости изречения, като използвате английски изрази в настоящето и бъдещите времена.

Курсът покрива всички времена от първoто ниво и продължава с минало продължително.

Можете да разбирате фрази и често използвани думи, свързани с теми от ежедневието, както и да четете кратки базисни текстове и лична кореспонденция.

Можете да поддържате основен общ разговор, да говорите за образованието и работата си. Можете да пишете несложни съобщения и бележки, както и кратки лични писма.

Е. Стефанова
Е. Стефанова
Учител по БЕЛ и АЕ

Елена Стефанова е преподавател с богат професионален опит. При планирането на образователно-възпитателния процес използва практики и стратегии, които подпомагат и интегрират учениците. Има индивидуален подход с възпитаници, които изпитват затруднения по български и английски език. Организира активности чрез алтернативни и иновативни методи на преподаване. Създава позитивна и мотивираща атмосфера по време на образователния процес.

Сходни уроци
Курс по английски език ниво C2

Курс по английски език ниво C2

C2 нивото е шестото и последно ниво на английски в Общата европейска референтна рамка (CEFR). Относително малко у...

05.10.2022г.
Курс по английски език ниво C1

Курс по английски език ниво C1

Подготвен за нашите по-опитни възпитаници, на ниво C1, вие ще продължите да научавате нови дум...

05.10.2022г.