Курс по английски език ниво B1 | Kурсове по английски, БЕЛ, математика и ментална аритметика
Курс по английски език ниво B1
Цена : 450.00 BGN.

Курс по английски език ниво B1

Ако вече имате опит в английски език, това ниво ще ви позволи да укрепите способността си да описвате нещата и ситуациите в условните и минали времена, да развивате уменията си за писане и да подобрите изразяването си.

Ще придобиете увереността си във владеенето на английски език и ще почувствате, че можете да общувате устно с по-голяма лекота.

Разбирате основни моменти, когато говори човек, чийто матерен език е английския, ако темите са познати или свързани с работа, училище, свободно време. Същото се отнася и за слушане на радио и телевизия. Разбирате текстове с често употребявана лексика.

Можете да произведете кратък свързан текст по теми, които са познати или представляват интерес за вас, да напишете структуритан текст по позната тема.

Е. Стефанова
Е. Стефанова
Учител по БЕЛ и АЕ

Елена Стефанова е преподавател с богат професионален опит. При планирането на образователно-възпитателния процес използва практики и стратегии, които подпомагат и интегрират учениците. Има индивидуален подход с възпитаници, които изпитват затруднения по български и английски език. Организира активности чрез алтернативни и иновативни методи на преподаване. Създава позитивна и мотивираща атмосфера по време на образователния процес.

Сходни уроци
Курс по английски език ниво C2

Курс по английски език ниво C2

C2 нивото е шестото и последно ниво на английски в Общата европейска референтна рамка (CEFR). Относително малко у...

05.10.2022г.
Курс по английски език ниво C1

Курс по английски език ниво C1

Подготвен за нашите по-опитни възпитаници, на ниво C1, вие ще продължите да научавате нови дум...

05.10.2022г.